lørdag 10. januar 2015

Veiledningspakke - Norsk på 30 sider med undervisningsvideoer

Da mailet Therese meg, og fortalte at begge hennes eksamener i norsk hadde gått bra. Snart klar for å søke opptak ved lærerutdanninga. Gratulerer! Therese er en av dem jeg har veiledet i høst, men den viktigste grunnen til at hun lyktes, er at hun har stått på.
En vanlig feil er at privatister jobber lite planmessig og ikke kommer igang tidlig nok! Det er 20 dager til oppmeldingsfristen på privatistweb.no. De fleste fylker har hevet gebyrene kraftig. I Rogaland er det slik at det nå koster 2000 kroner hvis man ønsker å forbedre en karakter! Derfor er det desto viktigere at forberedelsene har høy kvalitet!. Ta kontakt hvis du trenger en veiledningspakke!
I løpet av februar kommer eboka Norsk på 30 sider, norskpensumet sterkt komprimert for deg med dårlig tid! Eboka Norsk på 30 dager, ligger fortsatt på lista over mest solgte bøker hos ebok.no
Leser du på egenhånd, vil du finne den svært nyttig.
Videoer?
Jeg har laget korte undervisningsvideoer i norskfaget som er knyttet opp til 30-dagers planen. Alt dette finner du i boka. Vil du ha den trykte boka, koster den 260 kroner (inkl. porto). Send bestilling på mail til meg (sporisand@gmail.com) Eboka koster f.t. 175 kroner.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar