lørdag 14. juli 2012

Legg planer for høsten!

Noen av dere er misfornøyde med resultatene fra norsk skriftlig og/eller muntlig. Det er ikke bare å forsøke på nytt og tro det vil gå bedre. Målrettet og systematisk innsats må til. Ikke vent til langt ut på høsten med å starte forberedelsene.
Som tidligere lager jeg veiledningspakker med utgangspunkt i de behovene dere måtte ha. Ta kontakt hvis det skulle være av interesse.

3 kommentarer:

 1. Norsk vg3 er ikke noe en må ta lett på! Det møter altfor mange privatister til eksempelvis muntlig som ikke finnes forberedt og ikke aner hva det er de går til.

  SvarSlett
 2. min nye favortitt blogg!

  du har ikke noen egne skjemaer for kjennetegn av måloppnåelse for skriftlige arbeider som kortsvarsoppgaver og generelle skriveråd?

  SvarSlett
 3. Når det gjelder skjemaer og kortfattede gjennomganger av ulike sjangre, anbefaler jeg at man tar en kikk på Gyldendals oversikt: http://mml.gyldendal.no/flytweb/default.ashx?folder=7500
  Når det gjelder måloppnåelse når det gjelder kortsvar, vil det samme gjelde som for et langsvar bare at formatet er så mye kortere. Men det skal være en sammenhengende tekst med en bitteliten innledning, en hoveddel og en kort avslutning, så vil det være viktig å ikke "sløse vekk ord" på uvesentligheter".
  :-)

  SvarSlett